Výhody užívání kreatinu

Při hledání produktů, které mohou pomoci budovat svalovou hmotu, vždy narazíte na kreatin. Zejména kreatin získal pozitivní recenze na svůj doplněk pro budování svalů. Pojďme se podívat na tento posilovač těla. Kreatin je přírodní látka, kterou naše tělo vylučuje.

Tuto látku produkují játra, ledviny a slinivka břišní. Tyto doplňky zaplavují trh pro svůj příspěvek k urychlení budování svalů. Kreatin prodávaný jako metabolit zvyšuje svalovou sílu. Při tréninku dochází k protažení svalů. Tyto přísné aktivity mají tendenci unavovat svaly a eliminovat jejich šance na získání hmoty nebo hustoty.

Jakmile se to stane, bude těžší získat vytvarované tělo. Kreatin funguje jako posilovač svalů. Poskytuje dodatečnou energii a sílu, takže svaly nebudou unavené fyzickou námahou. Díky tomu můžete dělat více cviků a snáze nabíráte svalovou hmotu. Použití tohoto doplňku má řadu výhod.

Zbavte se tukové tkáně pomocí kreatinu

Abychom se efektivně zbavili nepotřebné tukové tkáně, měla by být zahájena oboustranná akce: za prvé – redukční dieta, za druhé – dobrý trénink. Plánování diety by mělo začít výpočtem kalorické potřeby. Nejlepší vzorec pro to je vzorec pro celkový metabolismus.

Od této hodnoty se odečte 200-300 kcal, aby se hubnutí udrželo ve správném tempu, ne příliš drasticky, a umožnilo vám další snížení kcal během prodlevy. Dobře vyvážená jídla by měla obsahovat dostatečné množství makroživin, tedy bílkovin, tuků a sacharidů. Je vhodné připomenout, že jídlo by mělo být špatně zpracované, rozmanité a mělo by poskytovat potřebné vitamíny, antioxidanty a další zdraví prospěšné složky.

Při hubnutí je důležité správně hydratovat tělo. Trénink na redukci je určen k ochraně a rozvoji svalové hmoty. K tomuto účelu jsou nejlepší posilovací cviky. Svalová tkáň je metabolicky nejaktivnější a spotřebovává hodně kcal, proto je nutné se o ni starat.

Bulgurová krupice – může pomoci?

Každý ví, že jedním z nejlepších zdrojů sacharidů jsou různé druhy krup. Pohankové krupice jsou na polských stolech léta – bohužel se často podávají s tučnými omáčkami, dochucené smetanou a zahuštěné pšeničnou moukou, což příznivý vliv krup na zdraví výrazně snižuje.

Poláci stále podceňují velmi cenný bulgur, který se na Blízkém východě konzumuje již přes 4000 let. Tato krupice má mnoho cenných přísad. Je bohatý na vitamíny skupiny B, které jsou důležité zejména pro lidi, kteří jsou často vystaveni stresovým situacím a lidi, kteří si stěžují na bolesti hlavy.

Navíc má vysoký obsah vlákniny, která reguluje trávicí systém, zabraňuje zácpě a pomáhá v boji s nadváhou. Při konzumaci bulguru si dodáváme i velkou dávku hořčíku, jehož nedostatek vede k bolestivým svalovým křečím a poruchám nervového systému. Jde tedy o kaši, kterou by bezesporu měli zařadit do svého jídelníčku všichni lidé, kterým záleží na udržení svého zdraví.

Related posts